دانستنی ها

با مطالعه این وبلاگ مطالب مفیدی در انتظار شماست.

دانستنی ها

با مطالعه این وبلاگ مطالب مفیدی در انتظار شماست.

  • ۰
  • ۰

روش مزونیدلینگ ترکیبی از دو روش میکرونیدلینگ و مزوتراپی می باشد و به این صورت است که مواد تزریق مزوتراپی با سوزن به اعماق پوست تزریق می شوند و به درمان بیماری کمک می کنند. نکته ای که در مورد این نوع عمل وجود دارد این است که برای تاثیر بیشتر، بهتر است این عمل در فصول سرد سال صورت بگیرد.

مزایای مزونیدلینگ

  • کاهش لکه های پوستی.
  • بهبود خون رسانی.
  • رفع جوش و چین و چروک.
  • رفع مشکل ریزش مو.

عوارض مزونیدلینگ

  • تورم و کبودی ناحیه مورد نظر.
  • خارش پوست.
  • کند شدن روند بهبود زخم ها در صورت ضعف سیستم ایمنی.
  • حس درد.
  • خشک شدن پوست در برخی موارد.

عوارض مزونیدلینگ چیست

چه فرقی میان مزونیدلینگ و میکرونیدلینگ وجود دارد؟

از نظر روش اجرا، شباهت فراوانی بین میکرونیدلینگ ومزونیدلینگ وجود دارد. مانند میکرونیدلینگ، می‌توان از مزونیدلینگ نیز برای درمان جای جوش، اسکار، زخم و جوانسازی پوست استفاده کرد. در مزونیدلینگ جای جوش، ناحیه هدف مزودرم پوست است و عمق نفوذ سوزن‌ها در این روش با روش میکروبلیدینگ متفاوت است. 

این روش کاملا ایمن بوده و می‌تواند سبب تحریک کلاژن‌سازی پوست شود. در مزونیدلینگ جای جوش، با استفاده از سوزن، زخم‌های کوچکی بر روی پوست ایجاد می‌شوند. این عمل پوست را تحریک کرده و در حالت دفاعی قرار می‌دهد. 

در نتیجه، جریان خون در محل زخم‌ها افزایش خواهد یافت. ساده‌ترین پیامد آن هم تحریک کلاژن‌سازی است. به همین دلیل، با استفاده از مزونیدلینگ علاوه بر از بین بردن جای جوش، ترمیم و جوانسازی پوست نیز انجام می‌شود. 

هر دوی آن ها از روش های جوانسازی پوست به حساب می آیند و تقریبا به یک شکل عمل می کنند. اما تفاوتی که بین آن ها وجود دارد این است که در دستگاه های مزونیدلینگ، از تعداد سوزن های بیشتری استفاده شده است و عمقی که این سوزن ها در پوست نفوذ می کنند، از سوزن دستگاه های میکرونیدلینگ بیشتر می باشد. همچنین کارایی مزونیدلینگ نیز بیشتر می باشد و علاوه بر جوانسازی، در برطرف کردن ترک های پوستی نیز موثر است.

مراقبت های مزونیدلینگ چه مواردی می باشند؟

به طور کلی از انجام عمل های زیبایی دیگر تا مدت 25 روز خودداری کنید. همانند تمامی عمل های زیبایی دیگر، از مصرف کردن موادی که باعث رقیق شدن خون می شود خودداری نمایید و سعی کنید پوست خود را تمیز نگه دارید.

دستگاه مزونیدلینگ خانگی

از جمله مواردی که پس از این عمل باید رعایت کنیم، عبارت است از:

  1. از انجام ورزش هایی که باعث تعریق می شوند، خودداری نمایید. زمان انجام این عمل، دمای پوست بالا میرود و مکان مناسبی برای رشد باکتری می شود. البته هنگام عمل این موارد کنترل شده است. اما هنگام ورزش اینگونه نیست و ممکن است در اثر تعرق و رشد باکتری، قرمزی پوست بیشتر شود.
  2. به مدت 2 روز از آرایش کردن پرهیز کنید. ممکن است با آرایش کردن باعث افزایش التهاب در پوست خود شوید.
  3. تماس مستقیم با نور آفتاب پس از عمل میتواند اثرات مضری را به همراه داشته باشد. پیشنهاد می شود از کرم های ضد آفتاب استفاده کنید.
  4. سعی کنید تا 1 هفته پس از درمان از محصولات پوستی که دارای موادی نظیر ویتامین C، رتینول و اسید آلفا هیدروکسی می باشند، استفاده نکنید.
  5. پس از عمل، همیشه سعی کنید پوست خود را مرطوب نگه دارید که برای ایمکار می توانید از پاک کننده های ملایم استفاده کنید.
  6. مصرف زیاد آب می تواند در جلوگیری از کم آبی بسیار موثر باشد و فرآیند بهبود پوست را سرعت ببخشید.

سخن آخر

روش مزونیدلینگ یک روش درمانی پوست و مو می‌باشد که توضیحات مختصری پیرامون آن در این مقاله داده شد. اما مورد آخری که باید به آن اشاره کنیم؛ طول درمان این روش است. در این راستا باید خدمت شما عرض کنیم؛ تعداد جلسات و مدت‌زمانی که برای درمان به روش مزونیدلینگ نیاز است بستگی به سن متقاضی و شرایط آسیب و پوست فرد دارد. پزشکان متخصص بعد از انجام معاینات، به‌طور کامل شما را از مراحل و تعداد جلسات مورد نیاز برای اخذ بهترین نتیجه آگاه می‌سازد.

اما معمولاً درمان به روش مزونیدلینگ با تعداد جلساتی بین 6 تا 8 بار انجام شده که فاصله‌ی بین هر جلسه بین یک تا یک و نیم ماه است. اما باز تکرار می‌کنیم که بسته به شرایط پوست شما ممکن است پزشک بازه‌ای خارج از این محدوده را به شما پیشنهاد دهد.

 

  • ۰۰/۰۷/۰۴
  • ramin alavi

مزونیدلینگ

نظرات (۲)

  • هدی رحمتی
  • توضیحات کاملی و جامعی بود

  • ملکه افتخاری
  • بسیار عالی و جذاب

    ارسال نظر

    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
    تجدید کد امنیتی